Kargocu Hayatının Şokunu Yaşadı! Bir Anda Elinde Patladı

İzmir'de, bir kargo firmasının transfer şubesinde çalışan Yusuf s., şubeye gelen bir paket yüzünden hayatının şokunu yaşadı.İddialara göre, taşıdığı paketin içindeki tüfeğin ateş alması sonucu talihsiz adam karnından yaralandı. Polis ekipleri, personelin yaralanmasına neden olan havalı tüfeği, paketle birlikte polis merkezine götürdü.

Kargocu Hayatının Şokunu Yaşadı! Bir Anda Elinde Patladı

İzmir'de bir kargo firmasında çalışan 21 yaşındaki Yusuf Ş., taşıdığı paketin içindeki havalı tüfeğin ateş alması sonucu karnından yaralandı.

Dehşete düşüren olay, saat 03.00 sıralarında Bornova'daki Kemalpaşa Caddesi'nde yaşandı. Bir kargo firmasının transfer merkezinde görevli Yusuf Ş., içerisinde havalı tüfek olduğu belirtilen paketi taşımaya başladı. Bu esnada paketteki tüfek aniden ateş aldı. Yusuf K.'nin karnından yaralandığını gören mesai arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan talihsiz genç, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, paketi olay yerinden alarak polis merkezine götürdü. Korkunç olaya dair başlatılan soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.