Kamuya En Az İlkokul Mezunu Temizlik Görevlisi, Ortaöğretim Mezunu Bahçıvan ile Önlisans Mezunu Şoför Alımı Başvuruları Başlıyor

Kamu kurum ve kuruluşlarına memur alımı, sürekli işçi alımı ve sözleşmeli kamu personeli alımıyla ilgili son dakika gelişmelerini siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdürüyoruz. Adalet akademisi'ne İŞKUR üzerinden bahçıvan , temizlik görevlisi ve bahçıvan alımı yapılacak.

Kamuya En Az İlkokul Mezunu Temizlik Görevlisi, Ortaöğretim Mezunu Bahçıvan ile Önlisans Mezunu Şoför Alımı Başvuruları Başlıyor

Temizlik Görevlisi, Bahçıvan ve Şoför Alımı Başvuruları Başlıyor

Adalet Akademisi'ne temizlik görevlisi, bahçıvan ve şoför alımı için İŞKUR üzerinden başvuru işlemleri yarın başlıyor. Türkiye Adalet Akademisi tarafından yayımlanan resmi duyuruda, şoför, temizlik görevlisi ve bahçıvan alımları için işlemlerin 2-6 Eylül 2019 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacağına dikkat çekilmiş, başvuru yapacak adayların başvuru genel şartarının yanı sıra unvanlara göre belirlenen başvuru özel şartlarını da dikkatle incelemesi gerektiğine dikkat çekilmişti.

Temizlik görevlisi alımı için başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiği, bahçıvan alımı için başvuru yapacak adayların meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olması gerektiği, şoför alımı için başvuru yapacak adayların en az önlisans mezunu, E sınıfı sürcüü belgesine sahip olması ve psikoteknik değerlendirme belgesine sahip olması gerektiği belirtildi. Adalet Akademisi Personel Alımı duyurusunda ,"ürkiye Adalet Akademisi bünyesinde çalıştırılmak üzere, ilan ekindeki EK -1 sayılı cetvelde nitelikleri ve şartları yer alan kadro ve pozisyonlara, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İŞKUR aracılığıyla "sürekli işçi" alınacaktır. Şartları tutan adayların, 02/09/2019-06/09/2019 tarihleri arasında başvurularını İŞKUR Ankara İl Müdürlüğüne şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir." ifadeleri yer aldı.

Kadro ve pozisynlara ait liste ile diğer detaylara www.iskur.gov.tr'den erişim sağlanabilecek.

DAHA FAZLA İŞ HABERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TÜRKİYE'NİN EN İYİ MEMUR ADAYI SİTESİNİN SAYFASINA KATIL. KATILIM TALEBİ İÇİN TIKLA.