Kamuda Mesai Saatleri Değişikliği İçin İlk Açıklama Geldi

Koronavirüs nedeniyle kamuda mesai saatleri daha önce değişmişti. Bir değişiklik açıklaması daha geldi. Malatya Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklaması ve yeni mesai saatleri haberimizde.

Kamuda Mesai Saatleri Değişikliği İçin İlk Açıklama Geldi

Kamuda mesai saatleri değişiyor.

Son dakika haberi: Kamuda mesai saatleri için açıklama geldi. Valilik tarafından yapılan açıklamada Malatya 'da mesai saatlerinin düzenlendiğine ve saatlerin değiştiğine yer verildi. 

Yazılı bir açıklamada bulunan Malatya Valiliği, mesai saatleri düzenlemesinin coronavirüs tedbirleri kapsamında yapıldığına , mesai saatlerinin değiştiğine yer verildi. İl genelinde 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü başlayacağı belirtilen yeni mesailerle ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Kovid-19 salgını nedeniyle ilimiz merkezindeki trafik yoğunluğu göz önünde bulundurularak kamu düzeninin ve çalışma hayatının sağlıklı sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla 24.08.2020 tarihinden itibaren ilimizdeki mesai saatleri sabah 09.00- - 12.30, öğlen 13.00 -17.30 olarak uygulanacaktır."

Bu karara göre Malatya 'da kamu kurumlarında mesai saatleri sabah 9.00 ile 12.30 ve 13.00 ile 17.30 arası olarak değiştirildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA