"Kahvehanelerde Oyun Ne Zaman Serbest Olacak?" Sorusu Yanıt Bulmadı

Yeni tip koronavirüs pandemisi sürecinde yeni normal adımları bir bir atılırken, uzun süredir sıkıntı yaşayan kahvehane işletmecileri oyunların ne zaman serbest kalacağını merak etmeye başladı.

"Kahvehanelerde Oyun Ne Zaman Serbest Olacak?" Sorusu Yanıt Bulmadı

Son olarak internet cafeler ve oyun parklarının da alınan tedbirler doğrultusunda açılabilmesiyle birlikte müşteri sorunu yaşayan ve aylardır evlerine ekmek götürme konusunda sıkıntılı olduğunu belirten kahvehane işletmecileri, tedbirlere uyularak oyunların serbest bırakılmasını bekliyor.

Restoranlar, düğün salonları, oyun parkları gibi alanların açıldığını ve koronavirüs konusunda en az kahvehaneler kadar risk oluşturduğunu , içkili restoranların da işletildiğini belirten işletmeciler kamu bülteni'nin mobil uygulamasını indirerek yazdıkları yorumlarda, "Lütfen bizim de sesimiz duyulsun. Batma tehlikesiyle karşı karşıyayız. Kimse işletmemize gelmiyor." ifadelerini kullandı.

KAMU BÜLTENİ MOBİL UYGULAMASINI İNDİREREK BU KONUYLA İLGİLİ SON DAKİKA GELİŞMELERİNDEN HABERDAR OLABİLİRSİN. TIKLA VE ÜCRETSİZ İNDİR.