Kafe ve Restoranlar için Tedbir Şartlı İzin Bekleniyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün toplanacak.

Kafe ve Restoranlar için Tedbir Şartlı İzin Bekleniyor

Toplantının ana gündem maddesinin kademeli normalleşme olması beklenirken, kademeli normalleşme kapsamında illerin durumuna göre işletmelere tedbirlere uyularak yeniden açılma imkanı tanınması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün basın mensuplarının kısıtlamalarına ilişkin sorusuna yanıt vermiş, kademeli normalleşme için Pazartesi gününü işaret etmiş ve burada Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yapacağı sunumu bekleyeceklerini söylemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün kabine toplantısının ardından ulusa sesleniş konuşması yapması ve kademeli normalleşmeye ilişkin atılacak adımları kamuoyu ile paylaşması bekleniyor. Risk Haritasına Göre Yeni Dönem Kademeli normalleşme kapsamında iller risk haritasındaki renklere göre normalleşecek. Vaka sayılarının az olduğu illerde normalleşme süreci daha erken hayata geçirilecek, vaka sayılarının yüksek olduğu illerde ise kısıtlamalar bir süre daha devam edecek.

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarının da benzer şekilde sürdürülebileceği belirtilirken, kafe ve restoranlarda HES kodlu, maske-mesafe ve sınırlı kapasite ile tekrar hizmete açılması bekleniyor. 

Yeni iş haberleri yayımlandı. Ortaöğretim mezunlarından kamu personeli alımı haberinin detayları ve sadece iş haberlerine göz atmak için TIKLA VE ÜCRETSİZ KATIL.

Kadın-erkek diğer adaylarla arkadaşlık kurup bilgi alışverişinde bulunmak için uygulamayı indir. TIKLA VE İNDİR.