Jandarma 2019 Yılı Astsubay Alımı Yedek Duyurusu-Son Gün 4 Eylül 2019

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı astsubay alımına dair yedek duyuru geldi. Yayımlanan duyuruda yedek adayların 4 Eylül 2019 'a kadar kayıtlarını yapması gerektiğine yer verildi. İşte duyuru.

Jandarma 2019 Yılı Astsubay Alımı Yedek Duyurusu-Son Gün 4 Eylül 2019

Jandarma astsubay alımında süreç sona eriyor.

Jandarma Genel Komutanlığı resmi internet sayfasında yayımlanan duyuruda 2019 yılı astsubay alımı 1. yedek ilanına yer verildi. Açıklamada Jandarma ile Sahil Güvenlik Komutanlığı 'nn astsubay alımında yedek adayların eğitime katılması için son günün 4 Eylül 2019 olduğuna yer verildi. 

İşte yayımlanan duyuru:

2019 YILI JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY TEMİNİ İÇİN ÇAĞRILAN YEDEK ADAY LİSTESİ JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI BEYTEPE/ANKARA VE IŞIKLAR JANDARMA ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULU YILDIRIM/BURSA OLARAK AYRI AYRI AŞAĞIDA OLDUĞU GİBİDİR

ADAYLARIN  04 EYLÜL 2019 TARİHİNE KADAR KAYIT KABUL MERKEZİ OLAN JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI BEYTEPE/ANKARA VE IŞIKLAR JANDARMA ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULU YILDIRIM/BURSA ADRESLERİNDE SAAT 09.00-16.00 ARASINDA KAYITLARINI YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

KAYIT KABUL İLE İLGİLİ İŞLEMLER VE KAYIT KABULDE GETİRİLMESİ GEREKEN BELGELER, PERSONEL TEMİN SİSTEMİ ''SONUÇLARIM'' KISMINDA ''2019 YILI JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY TEMİNİ KAYIT KABUL DUYURUSU''NDA YAYIMLANMIŞTIR.

KAYIT KABUL İŞLEMLERİNİN YAPILACAĞI TARİH VE SAATLERDE BELİRTİLEN YERDE HAZIR BULUNMAYAN ADAYLAR, TÜM HAKLARINDAN VAZGEÇMİŞ SAYILIRLAR. EKSİK VEYA YANLIŞ BELGE GETİREN ADAYLARIN KAYIT VE KABULLERİ YAPILMAYACAK OLUP, ADAY VAZGEÇMİŞ/ELENMİŞ SAYILARAK İŞLEMLERİ İPTAL EDİLECEKTİR. EKSİK KALAN KONTENJAN SIRADAKİ YEDEK ADAYLARDAN TAMAMLANACAKTIR.

ADAYLARIN KENDİLERİNE BİLDİRİLEN KAYIT KABUL MERKEZLERİNE KAYIT YAPTIRMALARI GEREKMEKTEDİR

Listenin devamı için TIKLAYIN

2019 YILI JANDARMA GENEL K.LIĞI MUVAZZAF/SÖZLEŞMELİ ASTSUBAY TEMİNİ 1.YEDEK ADAY ÇAĞRI DUYURUSU İndir

YENİ KADIN - ERKEK ASTSUBAY ALIMI NE ZAMAN?

Jandarma Genel Komutanlığı her yıl Mart-Nisan dönemlerinde astsubay alımı için ilana çıkmaktadır. En az ön lisans mezunu adaylar arasından yapılacak astsubay alımı için 2020 Mart ayında ilan yayımlanması bekleniyor. 

Kadın-erkek astsubay adaylarla bilgi alış verişi için  TIKLA KATIL

KARA-HAVA-DENİZ KUVVETLERİ ASTSUBAY ALACAK

Kuvvet Komutanlıkları en az ön lisans mezunu adaylar arasından astsubay alımı yapacak. İlanın Ekim sonu ya da Kasım ayında gelmesi bekleniyor. 

ASTSUBAY ALIMI İLANI YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA