İzzet Ulvi Yönter'den Ahmet Davutoğlu'na Sert Yanıt

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Öğrenci Andı kararıyla ilgili yeni açıklamalar peş peşe geliyor.Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'den eski başbakan Davutoğlu'na çok sert yanıt geldi.

İzzet Ulvi Yönter'den Ahmet Davutoğlu'na Sert Yanıt

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, AK Parti eski Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 'Öğrenci Andı' konusunda sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma sert yanıt verdi.

DAVUTOĞLU'NA 'BİR SEN EKSİKTİN'

Andımız uygulamasıyla ilgili ,"Andımız uygulaması, 1930’lu yılların otoriter zihniyetinin bir ürünüdür. Vesayetçi sistem ve zihniyetle yürütülen mücadele çerçevesinde, 2013 yılında pedagojiye aykırı bulunularak kaldırılmıştır." diyen eski Başbakan Davutoğlu'na MHP'den çok sert yanıt geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, Ahmet Davutoğlu'na 'Bir sen eksiktin' şeklinde çıkışırken, "Tam bir hezeyan, tam bir hüsran. Bir sen kalmıştın konuşmadık, geç kaldın serok rumuzlu hezimet! Türkiye devr-i iktidarının bedelini ödüyor, saçtığın nifak tohumlarını çürütmekle, açtığın dipsiz kuyuları örtmekle uğraşıyor. Var git rüyanda Hegel ile dertleş, tek gölge etme yeter!" dedi.