İzmir Depreminden Acı Haber: Dr. Nuri Seha Yüksel Eşi ve 2 Çocuğunu Kaybetti

İzmir'den acı haber geldi. Gelen son dakika bilgisine göre Dr. Nuri Seha Yüksel, İzmir depreminde eşini ve 2 çocuğunu kaybetti.

İzmir Depreminden Acı Haber: Dr. Nuri Seha Yüksel Eşi ve 2 Çocuğunu Kaybetti

Büyük acı: Doktor'un eşi ve 2 çocuğu hayatını kaybetti.

İzmir'de önceki gün meydana gelen depremin ardındna acı bir detay ortaya çıktı. Bugün gelen son dakika bilgisine göre İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha Yüksel , eşi ve 2 çocuğunu depremde kaybetti. 

25 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasında İzmir depreminde 25 kişinin hayatını kaybettiği 804 kişinin yaralandığına yer verildi. 

Hayatını kaybedenler arasında acı bir tablo ortaya çıktı. Edinilen son dakika bilgilerine göre İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha Yüksel 'in oğlu İstanbul Erkek Lisesi 10. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Ege Ilgaz, Ege'nin annesi Burcu ve kardeşi Dila ile birlikte göçük altında kaldığı öğrenildi.

ACI HABER GELDİ

Acı haberi İstanbul Erkek Lisesi Müdürü Fatih Güldal Twitter adresi üzerinden duyurdu. Güldal yaptığı açıklamöda, "Sevgili dostlar İzmir'de enkaz altında kalan öğrencimiz Ege Ilgaz'ımızı, kardeşini ve annesini maalesef kaybettik. Allah mekanlarını cennet etsin. Babasına sabırlar diliyorum. 3 kişiyi kaybetmek çok zor. Rabbim ona güç kuvvet versin. İEL camiasının başı sağolsun"  ifadelerini kullandı.

ÜSTÜN ZEKALI ÇOCUK MERKEZİNE KAYITLIYDI

Edinilen bilgilere göre 10'uncu sınıf öğrencisi Ege Ilgaz Yüksel'in üstün zekalı çocukların kaydolduğu Bilim Sanat Merkezi öğrencisi olduğu öğrenildi.

Türk Tabipler Birliği tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha Yüksel'in değerli eşi ve iki çocuğunu yitirdiğimizi üzüntü ile öğrendik Acımız tarifsiz. Hepimizin başı sağolsun. Depremde yakınlarını kaybeden acılı ailelere başsağlığı ve sabır, yaralananlara iyilik diliyoruz. Kalbimiz İzmir'le" denildi.