İzban Çalışıyor mu? Son Dakika Açıklaması Geldi

Son dakika haberi: İzmir'de yoğun yağmur İzban'ı vurdu. Bazı istasyonlarda trenler çalışmıyor. Konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi.

İzban Çalışıyor mu? Son Dakika Açıklaması Geldi

Son dakika: Yağmur İzban'ı vurdu.

İzmir'den so ndakika haberi geldi. Dündne beri devam eden yoğun yağmur sonrası şehirde hayat felç oldu. Yetkililer, vatandaşların dışarı çıkmaması gerektiğini söylerken İzban'da bazı istasyonlar kullanılamıyor.  Konu ile ilgili İzban'dan yapılan sondakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi: 

“Şiddetli yağış nedeniyle Turan – Halkapınar istasyonları arasında tren işletimi geçici olarak dururken, Kemer-Gaziemir arasında ise tek hat üzerinden sefer yapabiliyoruz. Aşırı yağışın, bölgede hattı olumsuz etkilemesi nedeniyle Salhane, Bayraklı ve Turan istasyonlarımıza geçici bir süre yolcu alamıyoruz.”

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Bir vatandaşın Twitter adresi üzerinden "izban da 1 saattir mahsur kaldik izmir de felaket oldu raylara tas dustu iceride bunca insan halen kimse yardim etmis degil? herkes panik halde disarida sel var, kim kurtaracak bizi? ne zaman cikartacaksiniz bizi burdan? HAVASIZ KALDIK" yaptığı açıklamaya İzban şu şekilde yanıt verdi:

"Merhaba. Tüm ekiplerimiz gerekli müdahaleler için şu anda sahada. Yaşadığınız sorunu ilgili birimimize ilettik. Uyarınız için teşekkür ederiz."