İstanbul-İzmir-Antalya-Eskişehir Seçim Anketi Sonucu Açıklandı 2019

Son dakika haberi: 31 Mart yerel seçimleri öncesi 4 büyükşehirde anket yapıldı. Yapılan anketin sonucu açıklandı. İşte anket sonucu.

İstanbul-İzmir-Antalya-Eskişehir Seçim Anketi Sonucu Açıklandı 2019

Son dakika : Yerel seçimler için yapılan yeni anketin sonuçları açıklandı.

İstanbul, İzmir, Eskişehir ve Antalya 'da yapılan seçim anketinin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı. ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan anketin sonuçları şu şekilde kamuoyu ile paylaşıldı. İşte anket sonuçları:

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ANKET SONUCU

Yerel seçimlerde, sonucu en çok merak edilen kentlerin başında hiç kuşkusuz İstanbul geliyor. Yapılan araştırmanın sonucuna göre; Cumhur ittifakının adayı  Binali Yıldırım ve Millet ittifakının adayı Ekrem İmamoğlu'nun yarıştığı İstanbul'da, aradaki fark 4 puan. Ankete katılanların yüzde 50,9'u tercihini Binali Yıldırım'dan yana kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nu tercih edenlerin sayısı yüzde 46,6 olarak belirlendi.

İZMİR 'DE YAPILAN SEÇİM ANKETİNİN SONUCU

İzmir'de CHP'nin Adayı Tunç Soyer, AK Parti'nin Adayı Nihat Zeybekçi'nin 13 puan önünde yer alıyor.

ESKİŞEHİR SEÇİM ANKETİ SONUCU

Yılmaz Büyükerşen'in işi bu seçimlerde biraz daha zor gibi... Eskişehir'de yapılan araştırmaya katılanların yüzde 49,6'lık kesimi "Kime oy vereceksiniz?" sorusuna Yılmaz Büyükerşen yanıtını verirken, AK Parti'nin Adayı Burhan Sakallı'yı tercih edeceklerin oranı yüzde 48,5 oldu.

Eğlenceli paylaşımlar ve memur alımı haberleri için TIKLAYIN

ANTALYA'DA KIRAN KIRANA YARIŞ

2014 yerel seçimlerinde AK Parti'nin kazandığı Antalya'da da yarış kıran kırana devam ediyor.

ADANA SEÇİM ANKETİ SONUCU

2014 yerel seçimlerinde MHP'nin yüzde 33'lük oy oranıyla ipi göğüslediği Adana'da MHP Adayı Hüseyin Sözlü, ipi göğüsleyecek gibi...

Kamubulteni.com  | Ankara