İstanbul Esenler'deki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

İstanbul Esenler'deki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bulunan bir firmada çalışan bir şahsa yönelik gerçekleşen silahlı saldırıda 1'i turist 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

İstanbul Esenler'deki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

Olay, akşam saatlerinde 56 nolu peron önünde yaşandı. Otogardaki bir firmada çalışan Veysel K. kimliği henüz bilinmeyen bir şahsın silahlı saldırısına uğradı.

Görgü tanıklarının aktardığı bilgilere göre, önce Veysel Kınay'a ateş eden şahıs, sonra rast gele ateş açmaya başladı. Saldırıya uğrayan Kınay'ın yanı sıra olay yerindeki biri turist 2 kadının da seken kurşunlardan yaralandığı öğrenildi. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs daha sonra olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak içn çalışmalarını sürdürüyor. Aynı bölgede daha önce de alacak verecek meselesinden dolayı bir çok silahlı saldırı girişimi yaşanmıştı. Esnaf ve vatandaşlar İstanbul'un en yoğun bölgesi hatta kalbi denilebilecek otogarda bu tür olayların yaşanmasına tepki göstererek, yetkililerin önlem almasını talep etti.