Isparta'da Can Pazarı: 1 Ölü, 23 Yaralı

Isparta'nın Yalvaç ilçesi yakınlarında, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda tarım işçilerinin bulunduğu midibüs ile hafif ticari araç çarpıştı, kazada 1 işçi feci şekilde can verirken, 23 işçinin de yaralandığı, yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Isparta'da Can Pazarı: 1 Ölü, 23 Yaralı

Akşam saatlerinde, Yalvaç-Şarkikağaç yolunun Özbayat köyü civarında meydana gelen kazaya ilişkin detaylar haber merkezlerine ulaştı. Sürücülerinin kimliği henüz öğrenilemeyen tarım işçilerini taşıyan midibüs ile hafif ticari araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan servis aracı şarampole yuvarlanırken, hafif araç da yoldan çıktı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık , itfaiye ve emniyet ekibi sevk edilirken, kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 23 kişinin de yaralandığı , yaralıların ambulanslarla hastanelere kaldırıldığı belirtildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesinin bulunduğu, kazaya ilişkin başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.