"İlişki Sırası Bendeydi" Diyerek Evli Sevgilisini Öldüren Kadından Kan Donduran İtiraf

Hakkında Müebbet Hapis Talep Edildi Ankara'da yaşayan Önder Çelik, bir süredir eşi Seher Çelik ve sevgilsii Gülyeşim Kavuştuk ile birlikte yaşamaya başlamıştı. Kavuştuk, bir gece ilişkiye girmek için kendisine söz veren fakat eşinin odasına giden sevgilisini bıçaklayarak öldürdü. Olay günü uyuşturucu kullandığını söyleyen kadın hakkında müebbet hapis cezası talep edilirken, hayatını kaybeden Önder Çelik'in eşi ise , "Eşimi çok sevdiğim için sevgilisiyle birlikte yaşamaya razı oldum" dedi

"İlişki Sırası Bendeydi" Diyerek Evli Sevgilisini Öldüren Kadından Kan Donduran İtiraf

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruştrumada hakkında kasten öldürme hakkında müebbet hapis cezası istenen kadın, ilk ifadesinde cinayetle ilgili, "Çelik'in eşi Seher ilişkimizi öğrenince eşime söyledi. Ben de boşanmak zorunda kaldım. Sonra üçümüz birlikte yaşamaya başladık. Olay gecesi, uyuşturucu kullandıktan sonra Önder'e birlikte olmak istediğimi söyledim. Önder, eşi Seher ile birlikte olduktan sonra yanıma geleceğini söyledi. Sonra Önder ile birlikte yürüyüşe çıktık. Bana ilişki konusunda söz verdi. Eve döndüğümüzde odasına gidip uyumak istediğini söyledi. Bu sırada Seher de 'Ben de Önder ile birlikte olmak istiyorum' dedi. Önder'in odasına girip kapıyı arkadan kilitledim. Seher kapıyı zorlayınca, 'ayağım acıdı' diye bağırması üzerine Önder bana yumrukla vurdu. Önder daha sonra odadan çıkarak Seher'in odasına gitti. Ben de öfkelenerek mutfağa giderek ekmek bıçağını alarak salonda beklemeye başladım. Önder geldiğinde korkutmak amaçlı bıçağı havaya kaldırdım. Sonra tekrar mutfağa gittiğimde bıçağın üzerinde kan gördüm. Uyuşturucunun etkisiyle tam olarak ne olduğunu hatırlamıyorum. En son Önder'in yerde yattığını hatırlıyorum. Evden çıkıp Pursaklar Polis Merkezi'ne giderek teslim oldum" şeklinde konuştu.

Şikayetçi Seher Çelik ise, 19 yıldır evli olduğu eşini çok sevdiğini o yüzden bırakamadığını , sevgilisiyle yaşamaya bu gerekçeyle razı olduğunu söyledi. Gülyeşim Kavuştuk, Ankara 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacak.