Iğdır'da Kadın Cinayeti! Karısını Öldürdükten Sonra İntihara Kalkıştı

Iğdır'da bir şahıs tartışma yaşadığı eşini silahla vurarak katlettikten sonra initihara kalkıştı. Olay, akşam saatlerinde Kazım Karabekir Caddesi'nde yaşandı. Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde oturan 1 çocuk annesi Ebru A., 4 ay önce henüz bilinmeyen bir sebeple eşini terk ederek Iğdır'a geldi.

Iğdır'da Kadın Cinayeti! Karısını Öldürdükten Sonra İntihara Kalkıştı

Burada ev kiralayan genç kadının eşi Umut A. Iğdır'a geldi. Eşinin evine gelen Umut A., kapıyı çalıp içeri girdi. Bu esnada çift arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Umut A., yanında getirdiği silahla eşine ateş etti.

Ebru A. kanlar içerisinde yere yığılırken, Umut A. da bu esnada kendisini göğsünden vurdu. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri, Ebru A.'yı banyoda, eşi Umut A.'yı ise odada kanlar içerisinde buldu. Sağlık görevlileri tarafından yapılan incelemede genç kadının hayatını kaybettiği, Umut A.'nın ise ağır yaralandığı öğrenildi.  Hastaneye kaldırılan cinayet zanlısının hayati tehlikesi sürüyor. Bu esnada çiftin bir çocukları olduğu , çocuğun olay esnasında bakıcısında kaldığı belirtildi.