İdlib Şehidinin İsmi ve Memleketi Açıklandı

İdlip'teki alçak saldırıda şehit olan askerimizin adı ve memleketi Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklandı. Samsun'a bir hafta içinde ikinci şehit ateşi düştü.

İdlib Şehidinin İsmi ve Memleketi Açıklandı

İdlib 'deki alçak saldırıda şehit olan askerimizin ismi ve memleketi açıklandı.

Önceki gün akşam saatlerinde bölücü terör örgütü üyeleri , zırhlı ambulans aracına saldırdı. Düzenlenen alçak saldırı sonucu 1 askerimiz şehit olurken 2 askerimiz de yaralandı. Saat 17.00 sularında gerçekleşen olay sonucu şehit olan askerimizin Samsunlu olduğu öğrenildi.

Piyade Uzman Onbaşı Ercan Zengin ’in şehadet haberi, Samsun 'daki ailesine verildi. Samsun İlkadım İlçesi Aşağı Avdan Mahallesinde oturmakta olan baba ocağına acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. Evli ve 26 yaşında olan Şehit Piyade Uzman Onbaşı Zengin'in 2 yıllık asker olduğu ve yaklaşık 5 aydır Suriye'nin İdlib Bölgesinde bulunduğu, burada görev yaptığı öğrenildi.

Evlatlarının şehadet haberini alan aile büyük üzüntü yaşadı. Ev Türk bayrakları ile donatıldı. 

MSB tarafındna bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada saldırının zırhlı ambulans aracına yapılan alçak saldırı neticesinde Samsunlu Piyade Uzman Onbaşı Zengin'in şehit düştüğü  bildirildi. Açıklamada, iki askerimizin de yaralandığı belirtildi. Bölgede tespit edilen hedeflerin ateş destek vasıtalarıyla ateş altına alınarak gerekli karşılık verildiği aktarıldı.

Bir hafta içinde Samsun 'a ikinci şehit ateşi düştü. Samsunlu Atakan Arslan , Diyarbakır'daki alçak saldırıda şehit olmuştu.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA