İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcısı Alımı için Sınav Başvuruları Sürüyor

İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı için 29 Eylül 2020 tarihinde başlayan başvuru işlemleri devam ediyor.

İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcısı Alımı için Sınav Başvuruları Sürüyor

ÖSYM'nin resmi sayfasından 22 Kasım'da uygulanacak İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavına ilişkin geçtiğimiz günlerde duyuru yayımlanmış, ilgili alım için başvuru yapacak adayların başvuru işlemlerini ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleriyle 6 Ekim 2020 saat 23.59'a kadar tamamlamaları gerektiği kaydedilmişti. 

22 Kasım'da ÖSYM tarafından uygulanacak sınava ait sonuçlar, ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden 22 Aralık 2020 tarihinde ilan edilecek. Sınav süreci, sınav sonrası ve daha fazla detaya ÖSYM'nin www.osym.gov.tr adresinden kolaylıkla erişim sağlanabilecek.

HES KODU ŞARTI 

ÖSYM sınavlarının tamamında olduğu gibi ÖSYM tarafından uygulanacak Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve Müdür yardımcılarını seçme sınavında da HES kodu şartı bulunuyor. Konuya ilişkin ÖSYM'den yapılan resmi bilgilendirmede, "Sınava başvuruda HES kodu bilgisi alınacağından adayların, sınava başvuru işlemi yapmadan veya başvuru için başvuru merkezlerine gitmeden önce HES kodunu edinmiş olmaları gerekmektedir. Adaylar, HES kodunun nasıl edinileceği bilgisine Sağlık Bakanlığının https://hayatevesigar.saglik.gov.tr internet adresinden ulaşabileceklerdir." denildi.