Her Gün Erzincan'dan Erzurum'a Giden Dilenci: "Günde 400 TL Vız Gelir En Az..."

Dilencinin günde kazandığı para sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. Bir kişi, her gün otobüsle Erzurum'a giderek dilendiğini söyledi.

Her Gün Erzincan'dan Erzurum'a Giden Dilenci: "Günde 400 TL Vız Gelir En Az..."

Son dakika : Dilencilikten 500 TL para kazanıyor.

Her gün dilenmek için Erzincan 'dan Erzurum 'a giden bir dilenci , kameraya alındı ve açıklamada bulundu. Bu vatandaş yaptığı açıklamada günde ortalama 200 TL para kazandığını , cuma günlerinde ise 500 TL para kazandığını söyledi. 

OTOBÜSLE ERZURUMA GELİYOR

Erzincan 'ın Tercan İlçesi 'nde yaşamakta olan bir kişi, sabah saatlerinde ilçeden otobüse biniyor ve Erzurum 'a geliyor. Daha çok Palandöken İlçesi Yenişehir Mahallesi 'ne gelen ve burada dilenen adam , akşam saatlerinde mesaisini bitirip Erzincan 'a dönüyor. 

BİR VATANDAŞ GÖRÜNTÜLEDİ

Bir vatandaş , dilenciyi kameraya çekti. Kameraya çekilen görüntüler ise sosyal medya üzerinde kısa sürede yayıldı. 

YEMEKLERİ LOKANTADA YİYOR

Öğle ve akşam yemeklerini de çevredeki lokantalarda yediğini söyleyen dilenci, her gün ortalama 200 TL kazanıyor. Yemeklerini de çevredeki lokantalardan yediğini söyleyen bu kişi, haftanın Cuma günlerinde 500 TL kazandığını söyledi. 

"400 LİRA VIZ GELİR: EN AZ 500 KAZANIYORUM"

Vatandaşların "400 lira kazanıyor musun?" sorusuna ise, “400 lira vız gelir en az 500 kazanıyorum” cevabını verdi. 

VATANDAŞLAR ŞAŞKINA DÖNDÜ

Dilencinin kazandığı parayı itiraf ettiği videonun sosyal medyada paylaşılması üzerine dilenen adama birçok kişi tepki gösterirken, yaşanan diyalog ise izleyenleri şaşkına çevirdi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA