HDP İl Binası Önünde Panik! Saldırgan Polise Teslim Oldu

HDP İstanbul İl Binası önünde hareketli anlar yaşandı. İstanbul Beyoğlu Kalyoncukulluğu üzerindeki HDP İl binasına gelen bir şahıs 7 el havaya ateş açtı.

HDP İl Binası Önünde Panik! Saldırgan Polise Teslim Oldu

Şüpheli şahıs daha sonra polis ekiplerine giderek teslim oldu. HDP İstanbul İl Binası önünde kimliği bilinmeyen bir şahıs havaya 7 el ateş açtı. Şüpheli şahıs daha sonra polis ekiplerine teslim olurken, HDP İl Komisyonu konuya dair açıklama yayımladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: 

Bu gün saat 15.00 dolaylarında İstanbul il binamıza kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı gerçekleşmiştir. Söz konusu saldırıda 7 el ateş edilmiştir. Saldırıda şans eseri kimse yaralanmazken olay yeri inceleme ekipleri il binamızda tespitte bulunmaktadır.

Çeteler eliyle parti binalarımız bu tür saldırılara daha önce de maruz kaldı. Bu saldırıyla yöneticilerimiz, partililerimiz ve halkımız korkutulmak ve sindirilmek istenmektedir. Bu faşist ve çeteci saldırılar karşısında demokratik tepkimizi sonuna kadar kullanacağız. Bu amaçla bu gün saat 16.30'da vekillerimiz, yöneticilerimiz ve halkımızın katılımıyla il binamız önünde basın açıklaması yapılacaktır