Hapşıran Genç Kadın Hayatını Kaybetti

İstanbul 'da meydana gelen olayda kalp rahatsızlığı olan bir kadın, hapşırdıktan sonra kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti.

Hapşıran Genç Kadın Hayatını Kaybetti

İstanbul 'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre kalp yetmezliği olan Trabzonlu 28 yaşındaki Gamze Kalaycı, hapşırdıktan sonra kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan genç kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kalp yetmezliği tedavisi olan genç kadın, tedavi olmak için İstanbul 'a geldi. Gamze Kalaycı isiml genç, bugün sabah saatlerinde ailesi ile birlikte evde oturuyordu. Bu esnada hapşıran kadın fenalaştı. Bir anda fenalaşan ve yere yığılan kadın ailesi tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. 

Hstaneye getirilen Betgram kadın, doktorlar tarafından hemen tedavi altına alındı. Yapılan muayene ve tetkikler sonucu hapşırduğu için kalp krizi geçirdiği ve beynine pıhtı attığı belirlendi. Tedavi altına alınan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Edinilen son dakika bilgilerine göre Gamze Kalaycı 'nın bekar olduğu ve kalp yetmezliği nedeniyle önümüzdeki günlerde ameliyat edileceği öğrenildi. Hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan ve hayatını kaybeden kadının cenazesi, yarın hastane morgundan alınıp Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Kamubulteni.com  | Ankara