Hangi İllere Çıktı? Milli Piyango Yılbaşı Çekilişinde Diğer 3 Bilet Belli Oldu

Milli Piyango İdaresi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve büyük ikramiyenin çıktığı diğer 3 bilet hakkında detaya yer verildi.

Hangi İllere Çıktı? Milli Piyango Yılbaşı Çekilişinde Diğer 3 Bilet Belli Oldu

SON DAKİKA: Büyük ikramiye tek bilete çıktı 75 milyon varlık fonuna kaldı.

Milli Piyango 31 Aralık 2020 yılbaşı özel yılbaşı çekilişi gün gerçekleşti. Daha önce yapılan açıklamnada büyük ikramiyenin 100 milyon TL olduğuna yer verilmişti. Dün yapılan çekilişte büyük ikramiye .9884757 numaralarına çıktı. 

MANİSA'DAN 1 KİŞİYE ÇIKTI

Büyük ikramiyenin çıktığı biletin satıldığı il hemen açıklandı ve Manisa'da çeyrek bilet alan bir kişiye büyük ikramiyenin çıktığı öğrenildi. Bu açıklama sonrası diğer 3 talihlinin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Konu ile ilgili Milli Piyango İdaresi'nden son dakika açıklaması geldi. Açıklamada Manisa Akhisar'da satılan çeyrek bilete ikramiye çıktığı, büyük ikramiyeye ait 9884757 numaranın bulunduğu diğer 3 biletin ise satılmadığına yer verildi. 

Çekilişi yapan Sisal Şans konu ile ilgili , “Milli Piyango tarihinde bugüne dek verilen en yüksek miktar olan 100 milyon TL’lik büyük ikramiye satılan tek bir çeyrek bilete çıktı. 25 milyon TL kazanan talihlimizi tebrik ediyoruz. Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye Manisa, Akhisar’dan alınan bilete isabet etti. Herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz.” açıklamasını yaptı.

VARLIK FONU'NA DEVREDİLECEK

Satılmayan 3 bilete çıkan büyük ikramiyenin varlık fonuna devredileceği bildirildi.

SIRALI TAM LİSTE İÇİN TIKLAYIN