Hamile Olduğunu Hastanede Öğrendi! 15 Yaşındaki Kız Çocuğundan Kan Donduran İddia

İzmir'e akraba ziyaretine gelen 15 yaşındaki kız çocuğu rahatsızlanarak hastaneye kaldırılırken, burada yapılan kontrollerde çocuğun hamile olduğu belirlendi.

Hamile Olduğunu Hastanede Öğrendi! 15 Yaşındaki Kız Çocuğundan Kan Donduran İddia

Küçük kız emniyete verdiği ifadesinde, komşusunun tecavüzüne uğradığını öne sürdü. İstanbul'da yaşayan ve aylar öncesinde komşusuyla arkadaşlık kuran 15 yaşındaki D.A. isimli çocuk, bayram ziyareti için İzmir'e gitti. Torbalı'daki akrabalarının yanına gelen çocuk, burada bir süre sonra rahatsızlanınca akrabaları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Gerçekler ise hastanede ortaya çıktı. 15 yaşındaki çocuğun yapılan kontrollerde hamile olduğu belirlendi. Durum hemen Jandarma ekiplerine bildirildi. Küçük kız çocuğunun ifadesini alan yetkililer, olayın tecavüz sonucu meydana geldiğini tespit etti. D.A. isimli kız, ikamet ettiği İstanbul'da B.A.'nın tecavüzüne uğradığını söyledi.

Torbalı Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İzmir haberleri, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA