Hakim, Hukuk Öğrencisinin Saçlarını, Ensesini Okşayıp..

Adliyede hakimden hukuk öğrencisine iğrenç taciz iddiası. Babasının hakim olan arkadaşının makam odasına giden kız öğrenci , tacizi Savcıya anlattı.

Hakim, Hukuk Öğrencisinin Saçlarını, Ensesini Okşayıp..

Hakim 'den hukuk öğrencisine taciz.

Hukuk Fakültesi 'nde okumakta olan S.C. isimli kişi kendisini, adliyede çalışan babasının hakim arkadaşı C.B. isimli kişinin taciz ettiğini belirterek "Bana sarılıp saçlarımı okşamaya başladı" ifadelerini kullandı.

Hürriyet 'e konuşan Hukuk 4 'üncü sınıf öğrencisi S.C., bir adliyeye gittiğini , burada hakim olarak görev yapan C.B. isimli hakimin odasında tacize uğradığını söyledi. 

SAVCIYA İFADE VERDİ

Taciz olayı sonrası suç duyurusunda bulunan S.C. isimli kişi şikayetçi oldu ve savcıya ifade verdi. İşte S.C. 'nin verdiği ifade:

"Hakim C.B., babamla aynı köyden olmaları nedeniyle tanışırlar. C.B., babama benim için 'Yanıma gelsin ilgilenirim, yardımcı olurum' deyince eylül ayında ailece C.B.'yi adliyedeki odasında ziyaret ettik. Geçen hafta beni aradı. Sonra ziyaretine gittim. 'Duruşmam var, yarın yine gel' diyerek sarılıp 'Çok tatlısın' dedi."

'DUDAKLARINDAN ÖPEBİLİR MİYİM' DEDİ

Bunun ardından bir gün sonra adliyeye gittiğini söyleyen S.C. duruşmayı izlediğini , duruşmanın sona ermesinin ardından onun odasına geçtiklerini söyledi ve şunları söyledi:

"Vedalaşmak için sarıldı. Saçımı, ensemi okşar gibi dokunmaya başladı. 'Dudaklarından öpebilir miyim' diye söylemesi üzerine kendisini itip odadan çıktım. Çıkarken hakim C.B., 'Yanlış anladın özür dilerim' diye söyleniyordu. Sonra adliye koridorunda ağlamaya başladım" 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA