Haciz İşlemi Uygulayan Avukat, Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde haciz işlemi için gittiği evde silahlı saldırıya uğrayan avukat hastanede hayatını kaybetti.

Haciz İşlemi Uygulayan Avukat, Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

Gebze Sultan Orhan Mahallesi 1113 sokak'ta ikamet eden Y.Y. ile haciz işlemleri için evine gelen avukat Ersin Arslan ve haciz memurları arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyürken, ev sahibi Y.Y., tabancayla avukat Arslan'ın göğsüne ateş etti.

Ağır yaralanan avukat, kaldırıldığı hastanedeki tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, "Avukat Ersin Arslan’ın, haciz işlemi esnasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Saldırıyı en güçlü şekilde kınıyorum. Ersin Arslan'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm avukat meslektaşlarımıza başsağlığı dilerim." ifadelerini kullandı.

Kadın-erkek diğer adaylarla bilgi alışverişi, yeni iş haberleri için... Yeni memur alımı duyuruları yayımlandı! İlkokul, lise , önlisans ve lisans iş haberlerini takip etmek için TIKLA VE ÜCRETSİZ İNDİR.