Habertürk Canlı Yayınındaki Olay İçin İlk Açıklama: Kabul Etti

Habertürk canlı yayınındaki yellenme olayı ile ilgili bir açıklama geldi. Veyis Ateş yaptığı açıklamada "Evlerden yayın yapıyoruz. Aksıran olabilir tıksıran olabilir" dedi.

Habertürk Canlı Yayınındaki Olay İçin İlk Açıklama: Kabul Etti

Haber kanalında , canlı yayındaki yellenme ile ilgili ilk açıklama geldi.

Önceki akşam Habertürk adlı televizyon kanalında , canlı yayında flaş anlar yaşandı. Veyis Ateş 'in sunduğu programda konuklar , evlerinden canlı yayına katıldı. Canlı yayın sırasında ise , Türk Televizyon tarihinin unutulmazları arasına geçecek bir olay yaşandı. 

KİMLER VARDI?

Veyis Ateş 'in sunduğu programda Adil Gür, Gürkan Hacır, Mete Yarar ve Nedim Şener vardı. 

Programda ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun görevinden istifa etmesi meselesi konuşuluyor , yorumlamalar yapılıyordu. 

Bu esnada koronavirüs salgını nedeniyle programa evlerinden konferans yöntemi ile katılan konuklardan birinin yellendiği duyuldu. Ses , canlı yayında duyuldu. 

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

Sosyal medya platformları üzerinden dün gece Süleyman Soylu 'nun istifası sonrası en çok konuşulan konu bu oldu. Canlı yayındaki yellenmenin çok konuşulması sonrası bir açıklama geldi.

AÇIKLAMA GELDİ: KABUL ETTİ

Ses sonrası yayın akışını bozmadan programa devam eden Veyis Ateş bir açıklama yaptı ve yellenme olayını kabul ederek, "Evlerden yayın yapıyoruz. Aksıran olabilir tıksıran olabilir" ifadelerini kullandı ve sosyal medya üzerinde çokça konuşulan bu konuya  açıklık getirdi.