Giresun'da Bazı İlçelerde Eğitim Öğretime 1 Gün Ara Verildi!

Giresun'da Kar Tatili Açıklaması Geldi Giresun'da olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı okullarda yarın eğitim öğretime ara verildiği açıklandı.

Giresun'da Bazı İlçelerde  Eğitim Öğretime 1 Gün Ara Verildi!

Giresun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Eynesil, Çanakçı, Doğankent, Görele, Güce, Tirebolu ve Yağlıdere ilçelerinde eğitim öğretime ara verildiği bildirildi. Giresun Valiliği açıklamasında, Espiye, merkez ilçe, Dereli ve Keşap'ta eğitim öğretime devam edileceği bildirildi. 

VALİLİK AÇIKLAMASINDA ŞU İFADELER YER ALDI:

Olumsuz hava koşulları ve buzlanma dolayısıyla 12 Şubat 2020 Çarşamba günü il ve ilçelerimizdeki eğitim öğretim durumu aşağıda belirtilmiştir.

Buna göre;

        1- Çanakçı, Eynesil, Doğankent, Görele, Güce, Tirebolu ve Yağlıdere ilçeleri genelinde (Köyler dahil) 12.02.2020 Çarşamba günü Örgün ve Yaygın eğitimde eğitim öğretime 1 (Bir) gün süreyle ara verilmiştir.

      2- Merkez ilçe, Dereli, Espiye ve Keşap ilçe merkezlerinde eğitim öğretime devam edilecek olup, bu ilçelerimize bağlı köy okullarında eğitime 12.02.2020 Çarşamba günü 1 (gün) süreyle ara verilmiştir. Taşımalı Eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz ise 1 (bir) gün izinli sayılacaklardır.

        3- Alucra, Çamoluk, Şebinkarahisar, Bulancak ve Piraziz ilçeleri genelinde (Köyler dahil) eğitim öğretime devam edilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.