Genç Komiserin Aracı Taklalar Attı: Acı Haber Geldi

Son dakika haberi: Çanakkale 'de feci bir olay meydana geldi. Göreve gitmekte olan genç komiser , aracının takla atması sonucu şehit oldu.

Genç Komiserin Aracı Taklalar Attı: Acı Haber Geldi

Çanakkale 'den acı haber geldi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre Yenice ilçesine bağlı olan Seyvan köyü yakınlarında feci bir trafik kazası meydana geldi. Aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, Yenice Emniyet Mdüürlüğü bünyesinde görev yapmakta olan 28 yaşındaki komiser Ömer Işık hayatını kaybederek şehit oldu.

GÖREVE GİDERKEN

Sivil polis aracıyla tek başına görev yerine doğru gittiği öğrenilen komiser, Seyvan köyü yakınlarında , bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetti. Şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç  kontrolden çıktı ve taklalar atarak tarlaya uçtu.

AÇILAN KAPIDAN FIRLADI

Emniyet kemeri bağlı olmadığı öğrenilen 28 yaşındaki genç komiser ise aracın açılan kapısından fırladı. Araç, genç komiserin 10 metre ilerisinde takla atarak ancak durabildi.

Feci kaza sonrası çevrede bulunanlar , hemen sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa süre içinde olay yerine çağrılan ambulansla Yenice Devlet Hastanesine kaldırılan komiser burada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı ve şehit oldu.

ARKADAŞLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Genç komiserin şehadet haberini alan mesai arkadaşları hemen hastaneye akın etti. Yenice Kaymakamı Ahmet Başer de hastaneye giderek bilgi aldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA