Fox TV'den Fatih Portakal'a Şok

Amerika merkezli Fox tv'nin ana haber sunucusu gazeteci Fatih Portakal'ın yeni açtığı youtube kanalından yayın yapmasına Fox Tv yönetiminden ambargo geldi. Fatih Portakal, Youtube hesabından paylaşım yapamayacak.

Fox TV'den Fatih Portakal'a Şok

Fox TV'den Fatih Portakal'a Şok

Amerika merkezli Fox tv'nin ana haber sunucusu gazeteci Fatih Portakal'ın yeni açtığı youtube kanalından yayın yapmasına Fox Tv yönetiminden ambargo geldi.

Türkiye'de en çok izlenen haber programlarının başında gelen Fox tv Ana Haber'in sunucusu Fatih Portakal, bir başka gazeteci Cüneyt Özdemir gibi sosyal medyaya yönelmiş, youtube kanalı açacağını duyurmuştu,  youtube kanalında paylaşım yapması beklenen Portakal'a Fox tv'den yasak geldi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Portakal, "YouTube kanalımı açtığım gün kapatmak değil, kullanmamak mecburiyetindeyim. Hayatin içinden bilgilendirme amaçlı bir mecra olacağını planlamıştım. Şirket kurallari gereği yapamayacağım bildirildi. Kural kuraldır. Bugün olamasa da gelecekte yaparım. Bilgilendirmek istedim. Ve bu yüzden önceden attığım 2 adet bilgilendirme twitini kaldırıyorum." ifadelerini kullandı.