Fox Ana Haberde Fatih Portakal Neden Yok? Gülbin Tosun Kimdir , Evli mi?

Fox Ana Haber Gülbin Tosun 'un sunumu ile ekranlara geliyor. Peki Gülbin Tosun kimdir? Fatih Portakal neden yok? Gülbin Tosun evli mi?

Fox Ana Haberde Fatih Portakal Neden Yok? Gülbin Tosun Kimdir , Evli mi?

Fox Ana Haber'de Fatih Portakal neden yok?

Ekranların en çok izlenen haber programı olan Fox Ana Haber , bu akşam da saat 19.00 'da başladı. Ancak Fox Ana Haber 'de Gülbin Tosun yer aldı.

HAFTA SONU FATİH PORTAKAL YOK

Fox Ana Haber 'de Fatih Portakal hafta sonu olmuyor. Gülbin Tosun Fox ekranlarında Cumartesi ve Pazar günlerinde Gülbin Tosun Ana Haber 'i sunuyor. 

1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Gülbin Tosun,  İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu.

Okul döneminde en başarılı 5 öğrenci arasına giren Gülbin Tosun,  TRT'de diksiyon dersleri aldı.

Türkiyenin ilk haber kanalı, Kanal E’de 1995 yılında muhabirlik ve haber spikerliği görevine başlayan Gülbin Tosun,  1999 yılında Show TV’de Reha Muhtar'ın ekibinde gece haberleri programını hazırlayıp sunmaya başladı.

KANAL D 'YE GEÇTİ

2000 yılında Kanal D 'ye geçen Tosun, burada spikerlik sunuculuk yaptı.

2003'te London School of Business Studies Marketing bölümünden mezun oldu. Londra’da yaşadığı sürede Londra Türk Radyosu’nda, haber bültenleri hazırlayıp sundu, Reuters ajansında staj yaptı.

2006'da SKY Turk televizyonunda Gülbin Tosun ile Sabah Haberleri programını sunan Tosun, 2010’dan itibaren FOX Ana Haber Hafta Sonu ve  Fatih Portakal‘ın izinli olduğu dönemlerde hafta içi Ana Haber Bülteni'ni sunmaktadır.

Gülbin Tosun, 29 Ekim 2011 tarihinde Demsa Grup sosyal medya direktörü Atıf Ünaldı ile evlendi. Çift 2013 yılında boşandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA