Flaş: Sigaraya Yeni Yasak

Son dakika haberi: AK Parti MKYK 'sında Cumhurbaşkanı Erdoğan, başından geçen bir olayı aktardı ve sigaraya yeni yasak için talimat verdi. İşte o yasak.

Flaş: Sigaraya Yeni Yasak

Son dakika : Sigaraya yeni yasak geliyor.

Cumhuriyet Gazetesi 'nin son dakika olarak aktardığı haberinde , sigaraya yeni yeni yasak geleceği bildirildi. Cumhurbaşkanı  ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez Karar Yürütme Kurulu  toplantısında yeni bir yasak için talimat verdi. Buna göre artık vatandaşlara , şahsi araçlarda da sigara yasaklanıyor.  Şahsi araçlarında sigara içenlere ceza verilmesini sağlayacak düzenlemenin hayata geçirilmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın talimat verdiği bildirildi.

TOPLANTI DÜN YAPILDI

AK Parti 'nin önceki gün yapılan  MKYK toplantısında önemli konular ele alındı. Edinilen bilgilere göre Suriye meselesinin görüşüldüğü ve büyükşehir belediye başkanları ile ilgili de talimat verildiği bildirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan on 29 büyükşehir belediye başkanı ile yaptığı toplantıya ilişkin “Kamu yararı gözetilen her işi destekleyeceğiz” diye konuştu. Erdoğan, Adalet Bakanlığı’nın yargı reformuyla ilgili çalışmalarının bir an önce bitirilmesi ve söz konusu paketin artık yürürlüğe girmesi gerektiğini ifade etti.

YENİ PARTİLER

Son dönemlerdeki yeni oluşumları da isim vermeden eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Biz odağımıza kaybetmeyelim, kardeşliğimize sahip çıkalım” dedi.

SİGARA YASAKLARI

Dün düzenlenen AK Parti MKYK toplantıda sigara yasaklarının da gündeme geldiği ve yeni bir karar için talimatın geldiği bildirildi.. Başından geçen bir olayı MKYK 'da anlatan Cumhurbaşkanı  Erdoğan, “Fahrettin Altun’la bir programa giderken trafikte bir araba gördüm. İçinde çocuklar vardı ve babaları şoför koltuğunda sigara içiyordu. Böyle şey olmaz. Niye bunlara ceza verilmiyor? Özel araçlarda da sigara tümüyle yasaklanmalı” diye konuştu.

Bu talimat sonrası yakın zamanda , şahsi araçlarda da sigaraya yasak gelmesi , ya da başka bir düzenleme yapılması bekleniyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA