Flaş.. İhbar Edene 6000 TL Ödül

Sosyal medya üzerinde kısa süre içinde yayılan haberde , saklanan hacizli araçları ihbar edenlere para ödülü verileceği bildirildi. İşte detaylar.

Flaş.. İhbar Edene 6000 TL Ödül

Fotoğrafını çekene 6 bin TL ödül.

Son dönemlerde borçlardan dolayı ev ve arabalara haciz sayısında ciddi bir artış var. Evlere konulan hacizlerin işlemleri hemen yapılabiliyor ancak arabalara haciz konulması sonrası birçok borçlu , araçlarını otoparklarda , arkadaşlarının evlerinde, sokaklarda veya bazı gizli yerlerde saklıyor. Bu olaylar sonrası istihbarat şirketleri harekete geçti.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , arabasına haciz geldii için arabasını saklayanları ihbar edene , fotoğrafını çekene para ödülü verileceği bildirildi. 

Bazı şirketler tarafından alınan bu iş sonrası sosyal medya çalkalandı. Sosyal medya üzerinde kısa süre içinde yayılan bilgide Instagram, Facebook gibi mecralarda hacizli arabalara ilişkin dosyaları elinde tutan şirketler ilan vererek arabaların bulunma süreçlerini hızlandırmaya başlıyor.

YERİ TESPİT EDİLEN ARAÇLAR HEMEN ÇEKİLİYOR

Bir yerde uzun süre sahipsiz şekilde beklediği için şüphelenilen otomobilin istihbarat şirketlerine gönderilmesi sonrası araç kontrol ediliyor. Plakadan sorgulama yapılıyor ve araç üstünde haciz olup olmadığı görülüyor. 

Araç üstünde haciz kararı varsa ihbarcılardan aracın tam yeri isteniyor. Açık adres  alındıktan sonra şirketler , bölgeye çekiic çağırıyor ve aracı hemen çekiyor. 

Sonrasında ise araç için hukuki işlemler başlatılıyor.  İşlemler kapsamında otomobil icra dairesi tarafından satışa çıkarılıyor. Bu sayede alacaklı olan kişilerin mağduriyetleri de giderilmiş oluyor.

Kadın-erkek diğer memur adayları ile bilgi alış verişi için >>> TIKLA KATIL

6 BİN TL 'YE KADAR ÖDÜL VERİLECEK

İhbar edilen araçların hacizlil olması ve aranılan kriterlere uyması durumunda istihbarat şirketleri , ihbar eden kişiye 300 TL ile 6 bin TL arasında para ödemesi yapıyor. Antika değeri olan araçlar haricinde çok eski olan otomobillerin satışından da fazla gelir elde edilmemesi nedeniyle ekonomik değeri olan otomobiller için ihbar ödemesi ihbarcılara yapılıyor.

YARI FİYATINA ARAÇ SATIŞI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve araba almak isteyen herkes, icra dairelerine giderek hacizli arabaları inceleme ve araçları almak için ihalelerine girme hakkına sahip olabiliyorlar..

Sahiplerinin borçları nedeniyle haciz konulan ve icradan satışa çıkarılan arabalara teklif verip uygun fiyatlara sahip olunuyor.

TÜM GELİŞMELERDEN ANBE AN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA