Feci Yangın: Konya Eski Valisinin Ailesi Feci Şekilde Can Verdi

Son dakika haberi: Konya eski Valisi Cemalettin Ertem 'in eşi ve çocuğu, önceki akşam çıkan yangında hayatını feci şekilde kaybetti.

Feci Yangın: Konya Eski Valisinin Ailesi Feci Şekilde Can Verdi

Son dakika haberi: Eski Vali 'nin ailesi, yangında hayatını kaybetti.

Edinilen son dakika bilgilerine göre eski Konya Valisi Cemalettin Ertem 'in eşi ve çocuğu Kadıköy Kozyatağı' nda bir apartman dairesinde çıkan yangında hayatlarını kaybettiler.

Bölgeden alınan son dakika bilgilerine göre, Kozyatağı Mahallesi Hilmi Paşa Sokak 'ta bir apartmanın en üs katında, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeyegelen itfaiye ekiplerinin  müdahalesiyle yangın kısa süre içinde kontrol altına alınarak söndürülürken, iki cesede ulaşıldı. Anadolu Ajansı 'nın son dakika olarak geçtiği haberine göre; yangın çıkan apartman dairesinde eski Konya Valisi Cemalettin Ertem 'in eşi Cahidan ve kızı Hülya Ertem'in birlikte yaşadığı iddia edildi.

Sağlık ekipleri, kimliği belirsiz cenazelerin incelenmesi için olay yerini polis ekiplerine bıraktı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kamubulteni.com  | Ankara