Feci Olay: Eski Eşi ve Ev Sahibini Tüfekle Öldürdü

Son dakika haberi Manisa'nın Salihli ilçesinden geldi. Edinilen bilgilere göre ilçeye bağlı Adala Mahallesi'nde işlenen cinayette Hulusi Çelik, eski eşi Şahime Erdoğan ile ev sahibi Tunay Ayekin'in tüfekle vurarak öldürdü.

Feci Olay: Eski Eşi ve Ev Sahibini Tüfekle Öldürdü

Manisa'da feci olay: Eski eşi ve ev sahibini öldürdü.

Manisa 'nın Salihli İlçesi 'nden gelen son dakika bilgisine göre , ilçeye bağlı Adala Mahallesi 'nde  çiftçilik yaparak geçimini sağlamakta olan 34 yaşındaki Hulusi Çelik isimli kişi, bir süre önce eşinden boşandı. Çelik, 35 yaşındaki eski eşi Şahime Erdoğan ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. 

Tartışma sözlü olarak başladı ve kısa sürede büyüdü. Tartışmanın büyümesi sonrası Çelik, yanındaki av tüfeğini aldı ve 2 çocuk annesi eski eşi Şahime Erdoğan 'ın başına hedef alarak ona ateş etti. Tek el ateş edip eski eşini öldüren Çelik, daha sonra dışarı çıktı. 

Ev sahibi 47 yaşındaki Tunay Ayekin isimli kişinin evinin yanına giden Çelik, evin arkasında onunla karşılaştı. Çelik, yanında getirdiği av tüfeği ile otomobilde bulunan Ayekin 'i hedef aldı ve ona da 1 el ateş edip onu da öldürdü. 

Bölgeye hemen sağlık ve jandarma ekiplerinin gelmesi için ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yaptıkları ilk incelemede kadın ile ev sahibinin hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Olay yerinden motosikletle kaçan Çelik 'i yakalamak için jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. 

Öte yandan, cinayete kurban giden evli ve 2 çocuk babası Tunay Ayekin'in CHP Salihli İlçe Yönetim kurulu üyesi olduğu öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA