Eski Eniştesinin Cinsel Saldırısına Uğrayan 40 Yaşındaki Adam, Yaşadığı Dehşeti Müge Anlı'ya Anlattı

Müge Anlı'nın yayınına katılan 40 yaşındaki Abdurrahman Çığ, kendisini evlilik vaadiyle kandıran 20 yıllık eski  eniştesinin cinsel istismarına uğradığını ve çıplak fotoğraflarının çekildiğini söyledi. Müge Anlı'da işlenen şok eden olaylara bir yenisi daha eklendi. Eniştesinin tecavüzüne uğradığını ve dolandırıldığını öne süren şahsın anlattıkları kan dondurdu. Eş arayan ve eski eniştesinin 'Evlendirme' vaadine kanan Abdurrahman Çığ, ormanlık alanda eniştesinin tecavüzüne uğrarken, enişt

Eski Eniştesinin Cinsel Saldırısına Uğrayan 40 Yaşındaki Adam, Yaşadığı Dehşeti Müge Anlı'ya Anlattı

Eniştesinin, evlendirme vaadiyle 500 bin liralık senet imzalattığını söyleyen Çığ, daha sonra ormanda tecavüze uğradığını söyledi. 

Ormanda çekilmiş çıplak fotoğraflarını da yanına alan talihsiz adam Müge Anlı'ya başvurdu. Hakkında tecavüz ve dolandırıcılık suçlaması bulunan İsa Akman'ın genç adamın dini duygularını da istismar ettiği kaydedildi. Diğer yandan eniştenin işbirliği yaptığı bir hocaya Çığ'ı götürdüğü öğrenildi. 

Kısmeti bağlı olduğu için evlenemediğine inandırılan Abdurrahman Çığ, Afyon'da hoca olduğu öne sürülen kişi tarafından 3 bin lirasının alındığını söyledi.