Eşi ve 1.5 Yaşındaki Çocuğunun Üzerine Kaynar Su Dökmüştü! İfadesi "Pes" Dedirtti

Konya'da sabah kahvaltısı için kendisini uyandıran 5 senelik eşi Rukiye A. ile 15. yaşındaki kızı Eylül'ü, üzerlerine su dökerek haşlayan ve adli kontrol şartıyla salıverilen oto tamircisi Ali A.'nın ifadesi ortaya çıktı.

Eşi ve 1.5 Yaşındaki Çocuğunun Üzerine Kaynar Su Dökmüştü! İfadesi "Pes" Dedirtti

Ali A., emniyetteki ifadesinde kendisine çay koyduğu sırada Rukiye A.'nın eline vurduğunu ve saldırdığını çaydanlığı da kaldırdığı anda hem kendi üzerine hemde eşi ve çocuğunun üzerine kaynar su döküldüğünü söyledi.

Olay, 9 Ocak'ta merkez Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi'nde yaşandı. Ali A. ve Rukiye A. çifti arasında evliliklerinden kısa süre sonra şiddetli geçimsizlik başladı. Rukiye A., 2019 yılında evini terk ederek ailesinin yanına yerleşti. Yaklaşık 8 ay ayrı yaşayan çift, çocukları dünyaya geleceği için yeniden barışarak birlikte yaşamaya başladı.  Rukiye A., iddialara göre olay günü eşini kahvaltı yapması için uyandırdı. Buna sinirlenen Ali A., ısıtıcıdaki suyu eşinin üzerine dökerken, bu esnada eşinin yanında bulunan 1.5 yaşındaki minik Eylül'de yaralandı.

Komşuların çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan anne ve kızı tedavi altına alınırken, Ali A., adli kontrolle serbest bırakıldı.  Ali A.'nın ifadesinde, "Ben eşime hiç şiddet göstermedim. Olay günü salonda yatıyordum. Eşim odaya geldi. 'Kalk çocuğa bak' dedi. Kahvaltı için çay demlemişti, ben de kendime çay dolduruyordum. Bu sırada bana hakaretler etmeye başladı. Çay doldurduğum sırada elime vurup bana saldırdı. Çaydanlığı havaya kaldırınca kaynar su hem benim, hem eşimin üstüne döküldü. Ben kaynar suyu bilerek dökmedim. Kazara olmuş bir olay" dediği öğrenildi.