Eşeğe Tecavüz Ederken Yakalandı-Açıklaması Skandal

Kütahya' da meydana gelen feci olayda bir kişi, eşeğe tecavüz ederken yakalandı. O kişinin ilk sözleri bu kadar da olmaz dedirtti.

Eşeğe Tecavüz Ederken Yakalandı-Açıklaması Skandal

Kütahya 'da mide bulandıran iprenç bir olay meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerinme göre bir kişi, eşeğe tecavüz ederken yakalandı. Tüyler ürperten tecavüz skandallarına bir yenisi daha eklendi.

Alınan son dakika bilgilerine göre Kütahya 'ya bağlı Altıtaş İlçesi 'nde mide bulandıran feci bir olay meydana geldi. bir vatandaş tarafından cep telefonunun kamerasına çekilerek sosyal medya üzerinde yayımlanan ve kısa süre içinde çok sayıda izlenme, paylaşım ve yorum alan görüntülerde, bir kişi tenhaya çektiği arabasının yanına eşeği götürdü. Burada eşeğe tecavüz eden sapık kişi, uzaktan elinde telefon kamerası ile gelen kişiyi fark etti. Kemerini bile bağlayamamış olan kişiye sinirlenen adam Betorder görüntülerde ona hitaben  "Niye eşeğe tecavüz ediyorsun, utanmıyor musun sen?" sorusunu yönlendirdi ve tepkisini dile getirdi. 

KARI YOK ŞEYTANA UYDUM

Eşeğe tecavüz ederken yakalanan ve toparlanamayan adam, eşeğe neden tecavüz ettin utanmıyor musun? sorusuna ise aynı pişkinlikte cevap verdi. Yaşlı olduğu görülen kişi, bu soruya ise "Karı yok, şeytana uydum" şeklinde cevap verdi.

Adamın sözleri hem o anları çeken kişiyi hem de görüntüleri telefona kaydeden kişiyi şoke etti. durum karşısında kızan ve yaşlı adama tepkisini dile getiren kişiye ise, eşeğe tecavüz eden adam el hareketleri yaptı. Bunun üzerine iyice sinirlenen ve sapığın bu pişkinliği karşısında şoke olan kişi o sırada zavallı eşeğin bölgeden uzaklaştığını da kameralara çekti.

Sapığın ise bu pişkinliği, "Bu kadar da oılmaz artık." dedirtti. 

Kamubulteni.com  | Ankara