Eşcinsel Bir Genci Dövüp, Yüzde 50 Engelli Bir Başka Genci, Bir de Kadın Dövüp Görüntülerini Paylaşmıştı: Fırat Kaya Tutuklandı 

Sosyal medyada Fırat Delikanlı rumuzunu kullanan Fırat Kaya'nın eşcinsel bir genci döverek paylaştığı görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şahıs tutuklanarak ceazevine gönderildi.

Eşcinsel Bir Genci Dövüp, Yüzde 50 Engelli Bir Başka Genci, Bir de Kadın Dövüp Görüntülerini Paylaşmıştı: Fırat Kaya Tutuklandı 

Aydın'da yaşayan ve sosyal medyada Fırat Delikanlı ismini kullanan Fırat Kaya, eşcinsel olduğu gerekçesiyle bir genci darbetti.

Aldığı darbelerle yaralanan gencin fotoğraflarını çeken şahıs daha sonra görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Sosyal medyada görüntülerin gündeme gelmesinin ardından engelli bir genci daha öldüresiye dövdüğü ortaya çıkan şahsın, bir kadını da darbettiği ve bu görüntüleri de yayınladığı ortaya çıtkı.

Savcılıktan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Müşteki E.E. polis merkezine başvuru yaparak, 22 Mart tarihinde tehdit ve hakarete maruz kaldığını ve darp edildiğini ifade etmiş, şüpheliler hakkında şikayetçi olmuştur. Yapılan araştırma kapsamında elde edilen delil ve bulgular doğrultusunda eylemi gerçekleştiren şüpheli F.K. ve ona yardım eden diğer şüpheliler hakkında 'Kasten adam öldürmeye teşebbüs', 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'Özel hayatın gizliliğini ihlal' ve 'Kişisel verileri hukuka aykırı olarak yayma' suçlarından Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında kolluk güçlerine şüphelilerin gözaltına alınmaları talimatı verilmiştir. Soruşturmamız titizlikle sürdürülmektedir.” denildi.