Erman Ilıcak Kimdir , Aslen Nerelidir? Ne İş Yapıyor

Vergi rekortmenleri listesinde 5 'inci sırada yer alan Erman Ilıcak kimdir , nerelidir? Erman Ilıcak ne iş yapıyor? İşte detaylar.

Erman Ilıcak Kimdir , Aslen Nerelidir? Ne İş Yapıyor

Ermen Ilıcak kimdir , ne iş yapıyor?

Vergi rekortmenleri listesinde Ermen Ilıcak 5 'inci sırada yer aldı. Peki Erman Ilıcak kimdir , nerelidir? Ne iş yapıyor? İşte detaylar.

Rönesans Holding 'in kurucusu Ilıcak, 1967 yılında Malatya 'nın Darende İlçesi  Hacıdevriş Mahallesi ’nde  dünyaya geldi.

Avukat Bekir Ilıcak’ın oğlu olan Ermen Ilıcak, ailesi ile birlikte 1969 yılında Ankara ’ya yerleşti. İlk, orta ve lise eğitimini TED Koleji 'nde okuyan Ilıcak,  daha sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü kazandı.

Bu bölümden 1990 yılında mezun olan Ilıcak, ABD 'de işletme masteri yaptı.  İngilizce ve Rusça dillerini iyi bilen Ilıcak,  TÜSİAD da üyesidir.

Rönesans Holding ’in patronu olan Ilıcak, çalışma hayatına 24 yaşında, Enka ’da, şirketin Rusya operasyonlarında genç bir mühendis olarak başladı.

RÖNESANSIN KURULMASI

1993 yılında  çalışanlarından biri kendisi, birisi muhasebeci, birisi tercüman olmak üzere St. Petersburg’da evleri boyamak için kurduğu, 5 kişinin çalıştığı şirketi bugün Rusya’nın en büyük ikinci yabancı müteahhitlik şirketi haline geldi.

Ilıcak Türkiye 'nin en zengin 20 ismi arasında.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA