Erdoğan'dan Sigara Yasağı Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında sigara yasağına değindi ve birçok vatandaşın kapalı alanda dikkat etmediğini söyledi.

Erdoğan'dan Sigara Yasağı Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigara yasağı açıklaması.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan , Cuma namazının çıkışında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Erdoğan yaptığı açıklamada sigara yasağının kapsamının genişletilebileceği mesajını verdi.  "Maske , mesafe bizim için çok çok önemli, buna dikkat edilmediği sürece, hele hele Büyükşehirlerde bunlaın artarak devamı kaçınılmaz geliyor, Bu tedbirleri almaya mecburuz ve alacağız" diyerek yeni kısıtlamaların gelebileceği mesajını veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların kapalı alanlarda sigara içmeye devam ettiğini söyledi. 

Erdoğan açıklamasında "Vatandaşlarımızın defaatle uyarmamıza rağmen, kapalı mekanlarda sigara içmeye varıncaya kadar, dikkat etmediklerini görüyoruz." ifadelerini kullandı ve şu anda dışarıda yasak olan sigara içmede yasağın kapsamının genişletilebileceği mesajını verdi.

YENİ KABİNE TOPLANTISINDA ELE ALINACAK

Gazeteci Candaş Tolga Işık, gelecek hafta düzenlenecek kabine toplantısında konuların görüşüleceğini söyleyerek, "Pazartesi Bakanlar Kurulu gündemine daha genişletilmiş yasaklar gelecek. Muhtemelen ikinci aşamada haftasonu TAM kapanma başlayacak. Ne zaman başlar ya da genişletilir hükümet karar verecek ama bir şekilde tam kapanma da dahil daha kapsamlı sınırlandırmalar artık kaçınılmaz." 

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine toplantısı önümüzdeki hafta Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında olacak.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA