Epttavm Çöktü : Bedava Maske Başvuru Sayfası Değişti-İşte Yeni Başvuru Sayfası E Devlet

Devlet, vatandaşlara ücretsiz maske vereceğini açıkladı. Önceki gün PTT sayfasından alınan başvurular, sitenin çökmesi sonucu e Devlet kapısına taşınacak.

Epttavm Çöktü : Bedava Maske Başvuru Sayfası Değişti-İşte Yeni Başvuru Sayfası E Devlet

Ücretsiz maske siparişinde  başvuru adresi değişti.

Önceki gün PTT 'den bir açıklama geldi ve devletin ücretsiz maske dağıtımı yapacağı bildirildi. Haftada vatandaşlara 3 katlı 5 adet siparişi verme hakkı tanındı . Vatandaşların adreslerini internet üzerinden bildirmesi yeterli olmaktadır. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın verdiği talilmat ile başlatılan sokağa çıkma yasağının ardından 20 ila 65 yaş arasındaki her vatandaşa ücretsiz maske dağıtımı yapılacağı açıklandı.

BAŞVURU ADRESİ DEĞİŞTİ

aske siparişleri önce PTT resmi internet adresi e AVM 'den alınmaya başladı. Ancak sitenin kısa sürede çökmesi üzerine bir açıklama yapıldı. Yapılan son dakika açıklamasında başvuruların e Devlet kapısı üzerinden yapılabileceğine yer verildi. Alt yapısı ve trafik yoğunluğunu kaldırabilecek e Devlet kapısı üzerinden maske siparişleri verilebilecek. Konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında başvuruların e Devlet'ten kısa sürede alınacağına  yer verilerek şu ifadeler kullanıldı:

"Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda 'https://maske.epttavm.com' üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi oldu. Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz"

PTT SAYFASI ÇÖKTÜ

PTT 'nin Avm sayfası, kısa sürede milyonlarca kişinin girmesi sonucu hizmet vermez hale geldi. Şimdi PTT 'nin maske sipariş sayfasına girildiğinde şu sayfa görünüyor:

E DEVLET 'TEN SİPARİŞ SAYFASI

E devlet kapısı üzerinden sipariş için başvuru ekranı henüz açılması. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada başvuru sayfasının kısa sürede açılacağına yer verildi. 

Maske sipariş safyası açıldığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN