En Az Lise Mezunu 1 Milyon Kişiye KPSS'siz İş: Rekor Başvuru Geldi (Başvuru Ekranı ve Şekli))

Son dakika haberi: Berat Albayrak yaptığı son dakika açıklamasında 1 milyon yazılımcı projesine yapılan başvuru sayısını duyurdu. Peki 1 milyon yazılımcı alımında başvuru nasıl yapılacak? İşte detaylar.

En Az Lise Mezunu 1 Milyon Kişiye KPSS'siz İş: Rekor Başvuru Geldi (Başvuru Ekranı ve Şekli))

Son dakika : Berat Albayrak 'dan 1 milyon yazılımcı açıklaması.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 1 milyon yazılımcı meselesine değindi. 

Berat Albayrak yaptığı açıklamada 1 milyon yazılımcıya rekor başvuru olduğunu söyledi. Şimdiye kadar 451 bin kişi başvuru yaptı. Açıklama şu şekilde:

"1 Milyon Yazılımcı projemiz, gençlerimizin büyük teveccühü ile karşılaştı. Başvuru sayısı 1 haftada 451 bine ulaştı. Bilişim firmaları ve üniversitelerden destek mesajları alan projemiz, yakında gençlerimizi heyecanlandıracak sürprizlerle yoluna devam edecek."

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

1 milyon yazılımcı başvurusu için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekmektedir.

https://www.btkakademi.gov.tr/portal/

Öncelikle BTK Akademi sayfasına gidin. Akademi sayfasına gidince açılan sayfada giriş yapın. E Devlet ile giriş yaptıktan sonra eğitimlere başlayabilirsiniz. 

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

1 MİLYON KİŞİYE İŞ

Söz konusu programda eğitimleri tamamlayın. Eğitimleri tamamladıktan sonra özgeçmişiniz otomatik olarak doldurulacak. Özgeçmiş tamamlandıktan sonra bir havuz oluşturulacak ve işyerleri, yazılımcı personel alımında bu havuzdaki özgeçmişleri dikkate alacak.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA