Eline Yüzüne Kolonya Süren Kişi, Trafik Kontrolünden Alkollü Çıktı

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nden son dakika haberi geldi ve bir kişi eline yüzüne sürdüğü kolonya nedeniyle trafik denetiminde alkollü çıktı.

Eline Yüzüne Kolonya Süren Kişi, Trafik Kontrolünden Alkollü Çıktı

Adıyaman'da yüzüne kolonya süren sürücü alkollü çıktı.

Adıyaman'da meydana gelen olayda alkol içeren kolonya ve dezenfektan nedeniyle bir kişi alkollü çıktı. Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Ahmet Savaş isimli kişi, eline yüksek miktarda kolonya sürdü.

Daha önce hiç sigara ve alkol kullanmadığını söyleyen Savaş, eline yüzüne kolonya sürdükten sonra trafik uygulamasına takıldı ve 2.28 promil alkollü çıktı. Savaş, ben alkol kullanmam dese de cezadan kurtulamadı ve 1339 TL ceza kesildi ve ehliyetine 6 ay el konuldu. 

İşlemleri sona eren Savaş, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek kan tahlili yaptırdı ve kanına rastlanmadı. Savaş açıklamasında, "Adıyaman'ın Kahta ilçesinde pazarcılık yapıyorum. Geçenlerde eve giderken polis noktasında aracımı durdurdular. Ehliyetimi istediler verdim. Eşim de yanımdaydı. O esnada eşim elime kolonya döktü. Maskem takılı olduğu halde kolonyayı elime ve yüzüme sürdüm. Ondan sonra cihazı getirdiler. Cihazı üfledim. Alkollü çıktığımı söylediler."

Savaş mahkemeye gitti ve ceza iptal edildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA