Ekrem İmamoğlu ile Esnaf Arasında Gergin Anlar : Konuşmanın Tamamını Dinledin mi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Arnavutköy'de esnaf ziyaretleri sırasında bir genç ile tartışma yaşadı.

Ekrem İmamoğlu ile Esnaf Arasında Gergin Anlar : Konuşmanın Tamamını Dinledin mi?

İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile Esnaf Arasında Gergin Anlar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Arnavutköy'de esnaf ziyaretleri sırasında bir genç ile tartışma yaşadı. Habertürk programındaki konuşmasındaki ifadelerinin kesildiğini söyleyen İmamoğlu, gencin 'biz sizi biliyoruz zilleti de biliyoruz, kafamız 60'ı aştı' şeklindeki çıkışlarına, konuşmaların tamamını dinlemesi gerektiğini vurgulayarak yanıt verdi. Gergin anlar oradaki vatandaşlar tarafından an be an kaydedildi.

Ekrem İmamoğlu, Habertürk'te katıldığı canlı yayında gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un 'FETÖ ve PKK' ile ilgili sorusuna yanıt vermiş, buradaki konuşmasının kesilerek servis edildiğini belirterek sosyal medya hesabından bunu yapanlara tepki göstermişti. İmamoğlu, "Mübarek Ramazan ayında yeni iftiralar ve kumpaslarla bana kara çalmaya çalışıyorlar. Montajlanan konuşmamın tamamını yayınlıyorum. İftiracıları da vicdanlara ve Allah’a havale ediyorum." demişti.