DSİ Memur Alımı Başvuruları Çarşamba 8-17 Ocak Tarihlerinde Alınacak

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'ne devlet memuru alımı için başvuru işlemleri Çarşamba günü başlayacak.

DSİ Memur Alımı Başvuruları Çarşamba 8-17 Ocak Tarihlerinde Alınacak

DSİ tarafından yapılan resmi duyuruda Kars, Van, Iğdır, Bitlis, Hakkari, Ardahan ve Ağrı'ya memur alınacağı başvuru yapacak adayların inşaat mühendisliği, ziraat mühendisliği, makine mühendisliği, jeoloji mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, çevre mühendisliği, matematik mühendisliği, meteoroloji mühendisliği mezuniyetinin yanı sıra başvuru genel ve özel şartlarını da yerine getirmesi gerektiğine yer verilmişti.

YENİ PERSONEL ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK , KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA İLETİŞİME GEÇEREK BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLAYIN.

Başvuru yapacak adayların KPSS ile ilgili 70 puan şartını da yerine getirmesi gerekiyor. Başvurular DSİ'nin resmi kariyer sayfası üzerinden (Personelalimi.dsi.gov.tr) gerçekleştirilebilecek. Resmi duyuruda personel alımına dair, "Başvurular, elektronik ortamda http://personelalimi.dsi.gov.tr adresinde yer alan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Sınav Başvuru Formu’nun doldurulması suretiyle yapılacaktır. Uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar başvuru formunu imzalı olarak Genel Müdürlüğe göndereceklerinden bir çıktı alınması zorunludur. Tercihte bir sınırlama olmayıp, her aday kendi branşındaki il sayısı kadar tercih yapabilecektir. Başvurular sadece elektronik ortamda yapılacağından şahsen veya posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir" denildiği görüldü. Başvuru sürecine dair tüm detaylar ve çok daha fazlasına göz atmak için TIKLAYINIZ.