Diyarbakır Hazro'da Büyük Kavga: Muhtar ve Babası Öldürüldü

SON DAKİKA: Diyarbakır 'ın Hazro İlçesi 'nde kavga çıktı. İki aile arasında çıkan silahlı kavga kanlı bitti.

Diyarbakır Hazro'da Büyük Kavga: Muhtar ve Babası Öldürüldü

Diyarbakır Hazro 'da kanlı kavga yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre  aralarında husumet bulunan iki aile arasında silahlı kavga çıktı.

Bölgeden edinilen son dakika bilgilerine göre olay, bugün öğle saatlerinde Hazro 'nun kırsal Meşebağlar Mahallesi 'nde meydana geldi. Mahallede bulunan ve aralarında husumet olduğu öğrenilen  iki ailenin fertleri , henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

İki ailenin fertleri arasında çıkan sözlü tartışma,  kısa süre içinde büyüdü ve ailelerin diğer bireylerinin de katılmasıyla birlikte daha da büyüdü ve tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Silahların çekildiği kavgada iki aile çaltıştı ve bazı kişiler yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerinde kısa süre içinde bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra  Hazro ve Kocaköy devlet hastanelerine kaldırıldı.

MUHTAR VE BABASI KURTARILAMADI

Acil servislerde tedaviye alınan yaralılardan 2'si, doktorların çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Jandarma mahalle ve yaralıların kaldırıldığı hastanelerde güvenlik önlem aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA