Diyarbakır'da Feci Olay: 19 Yaşındaki Kıza İğrenç Saldırı

Skandal olay meydana geldi. Diyarbakır 'da karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 19 yaşındaki kızın dayısından hamile olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır'da Feci Olay: 19 Yaşındaki Kıza İğrenç Saldırı

Diyarbakır 'da iğrenç olay.

Edinilen son bilgilere göre, karın ağrısı nedeniyle annesi ile birlikte hastaneye giden 19 yaşındaki kızın hamile olduğu ortaya çıktı. 

19 yaşndaki kızı muayene eden Doktor, tavırlarından şüphelendiği Ö.Ö. 'yü özel odaya alıp, kimden hamile kaldığı sorusunu sordu. Ö.Ö. özel odada doktora babası H.Ö.'nün kendisine defalarca cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine doktor, hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Emniyete götürülen Ö.Ö., verdiği ifadesinde babası H.Ö. ve dayısı Ö.B.'nin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi.

Ö.Ö., evde yalnız kaldıkları zaman babasının kendisine tacizde bulunduğunu,  olayın 15- 20 defa yaşandığını söyledi. Ö.Ö., anneannesinde kalan dayısı Ö.B. isimli kişinin de misafirliğe gittikleri sırada kendisine istismarda bulunduğunu söyledi. Korktuu için yaşadıklarını kimseye söyleyemediğini söyleyen  Ö.Ö., babası H.Ö. ve dayısı Ö.B. 'den şikayetçi oldu.

RAPOR İSTEDİ

Ö.Ö. savcılıkta verdiği ifadesinde ise babası ve dayısının cinsel saldırıları dışında kimseyle herhangi bir ilişki yaşamadığını, çocuğun babasının tespiti için gerekli muayene ve raporların alınmasını talep etti. Ö.Ö., devlet korumasına alınırken, gözaltına alınan Ö.B. tutuklandı, babaya ise ulaşılamadı. Yapılan DNA testinde bebeğin babasının dayı Ö.B. olduğu belirlendi.

MAHKEMEDE İFADE DEĞİŞTİRDİ

Diyarbakır 2 'nci Ağır Ceza Mahkemesi 'nde 'cinsel saldırı' suçundan H.Ö. ile Ö.B. hakkında  dava açıldı. Duruşmaya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de müdahil oldu. Davanın ilk duruşması öncesi baba H.Ö. Manisa’da gözaltına alındı, getirildiği Diyarbakır'da mahkemeye çıkarıldıktan sonra adli kontrolle serbest bırakıldı. 

Diyarbakır 2 'nci Ağır Ceza Mahkemesi 'nde görülen duruşmaya, tutuklu yargılanan dayı Ö.B., baba H.Ö. ile avukatları katıldı. Duruşmada babası hakkındaki ifadesini değiştiren, ailesi ile arasında sorunlar olduğu için yalan söylediğini belirtip, şikayetini geri alan Ö.Ö., dayısı Ö.B.'den ise şikayetçi oldu.

Mahkeme heyeti, bebeğin babasının Ö.B. olduğunun belirlenmesi ve mağdurun babasına yönelik şikayetinden vazgeçmesi üzerine H.Ö.'nün adli kontrolle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verdi. Ö.B.'nin ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Ö.B.'nin kardeşi Ömer B.,, "İkisi de bu işi yapmışsa, ikisinin de cezasız kalmasını istemiyorum. Daha önceki bütün ifadelerinde 'Benim babam' diyor. İlk duruşmada da 'Ben babamdan şikayetçi değilim' diyor. Ben adaletin yerini bulmasını istiyorum" dedİ.

Kamubulteni.com  | Ankara