Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı memur alımına rekor başvuru.
Geçtiğimiz 20 Şubat günü yayımlanan duyuruda Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, farklı kadrolarda istihdam etmek üzere 387 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların başlamasının üzerinden 5 gün geçti. Araya hafta sonunun girmesi ile 2 gün başvurular alınmadı. Kalan 3 günde ise ekor sayıda başvuru alındı.
ALIM YAPILAN KADROLAR
Belediye memur alımında kadrolar ve mezuniyet ile özel şartlar şu şekilde;
BELEDİYE ÖNÜNDE UZUN KUYRUK
Başvuruların başlaması ve alımların en az lise mezunu adaylar arasından yapılması, KPSS şartının 60 olması nedeniyle on binlerce aday başvuru yapma hakkı kazandı. Adaylar da başvuruların başlaması ile belediyeye akın etti.
ŞİMDİDEN 15 BİN BAŞVURU
Kamubulteni.com olarak Belediye kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre memur alımında tüm kadrolara toplamda 15 bin başvuru oldu. Bugün sabah saatlerinde alınan bilgide 15 bindne fazla kişinin başvuru yaptığı ve 6 Mart 'a kadar alınacak başvurularda toplam başvuru sayısının 30 bini geçebileceği bildirildi.
KPSS PUANI YÜKSEK KAPATABİLİR
Başvurunun çok olması nedeniyle her kadro için KPSS taban puanın yüksek kapatması bekleniyor. Aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.
SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA VE YENİ BELEDİYE MEMUR ALIM İLANLARI GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.
Android için >>>> TIKLAYIN
İOS için >>>> TIKLAYIN
Kpss den cok torpıl puanı önemli sanki
Şu tablo aslında utanç tablosudur. Binlerce genç insanımız Üniversite bitiriyor, kpps denilen saçma sınava giriyor ve belediyeye memur olabilmek için kendini parçalıyor. Üretime katılabilecekken, imkan verilse uçak, makine, otomobil yapabilecekken mühendislerimiz, kimyagerlerimiz, fizikçilerimiz, sosyolog, filozof, kameraman, vs.. memur olmak hayaliyle yaşıyor. Bundan fazla söylenecek çok fazla şey yok arkadaşlar. Bizi bu durumlara düşürenlere yazıklar olsun
memur ön lisans 77
Zabıta 81 kpss ile başvurdum
Memur 75
on lisanas makina 93 ile baswurdum gelmessee Allah binn belasini wersinnn aminnn
internetten başvuru yok mu link bulamadım ??
Mehmet kurel sen merkezi atanadmwda niye atanmiyon