Diyarbakır Belediyesi 2019 Personel Alımına Rekor Başvuru

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi memur alımında başvuru sayısına ulaşıldı. Bugün itibariyle 387 memur alımına rekor sayıda başvuru oldu.

Diyarbakır Belediyesi 2019 Personel Alımına Rekor Başvuru

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı memur alımına rekor başvuru.

Geçtiğimiz 20 Şubat günü yayımlanan duyuruda Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, farklı kadrolarda istihdam etmek üzere 387 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların başlamasının üzerinden 5 gün geçti. Araya hafta sonunun girmesi ile 2 gün başvurular alınmadı. Kalan 3 günde ise ekor sayıda başvuru alındı.

ALIM YAPILAN KADROLAR

Belediye memur alımında kadrolar ve mezuniyet ile özel şartlar şu şekilde;

BELEDİYE ÖNÜNDE UZUN KUYRUK

Başvuruların başlaması ve alımların en az lise mezunu adaylar arasından yapılması, KPSS şartının 60 olması nedeniyle on binlerce aday başvuru yapma hakkı kazandı. Adaylar da başvuruların başlaması ile belediyeye akın etti.

ŞİMDİDEN 15 BİN BAŞVURU

Kamubulteni.com olarak Belediye kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre memur alımında tüm kadrolara toplamda 15 bin başvuru oldu. Bugün sabah saatlerinde alınan bilgide 15 bindne fazla kişinin başvuru yaptığı ve 6 Mart 'a kadar alınacak başvurularda toplam başvuru sayısının 30 bini geçebileceği bildirildi. 

KPSS PUANI YÜKSEK KAPATABİLİR

Başvurunun çok olması nedeniyle her kadro için KPSS taban puanın yüksek kapatması bekleniyor. Aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA VE YENİ BELEDİYE MEMUR ALIM İLANLARI GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN