Dış Kaynaktan Bordo Bereli Alımı Bekleniyor

Milli Savunma Bakanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı dış kaynaktan yeni subay astsubay alımı yapacak mı, bordo bereli alımlarına ilişkin gelişmeler kamu bülteni haber sitesinde...

Dış Kaynaktan Bordo Bereli Alımı Bekleniyor

Milli Savunma Bakanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın dış kaynaktan subay-astsubay alımları yapıp yapmayacağını merak eden adaylar Milli Savunma Bakanımız Sn. Hulusi Akar'dan konuya ilişkin yeni bilgilendirme bekliyor.

Bilindiği gibi Ocak ayı içerisinde Özel Kuvvetler Komutanlığı'na 300 subay ve 600 Astsubay alımı yapılmıştı. Önümüzdeki bir kaç ay içerisinde yeni personel alımları yapılabileceği belirtiliyor. Askeri kaynakların açıklamalarına göre özellikle sınır dışı operasyonlarda ÖKK personeli ihtiyacının arttığı bu açığın kapatılması için hem TSK bünyesinden hem de dış kaynaktan yeni alımların hızlanabileceği bildiriliyor.  Dış Kaynaktan Bordo Bereli alımı ilk defa darbe girişiminin ardından gerçekleşmiş, bazı adaylar bu duruma tepki göstermiş, bazılarıysa önlerinin açıldığını belirterek ÖKK personeli alımlarını desteklemişti. 

Tekrar dış kaynaktan ÖKK alımına kesin gözle bakılıyor. İlgili ilanlar yayımlanırsa siz değerli ziyaretçilerimizle anında paylaşacağız. Gelişmeleri takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi, diğer adaylarla bilgi alışverişinde bulunmak, kadın-erkek adaylarla tanışmak için kamu personeli alımları grubuna katılmayı unutmayın.

Kamu Personeli alımları grubuna katılmak için TIKLA

Kamu Bülteni uygulamasını indirmek için TIKLA