Dini Nikahlı Eşi Saldırdı: Annesi Bıçaklanan Çocuğun Feryadı Yürekleri Dağladı

Çorum'da meydana gelen feci olayda , dini nikahlı eşi 51 yaşındaki R.A. tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan 3 çocuk annesi 37 yaşındaki Gülten K. ağır halde yaralandı. Çocuğun ise feryadı yürekleri dağladı.

Dini Nikahlı Eşi Saldırdı: Annesi Bıçaklanan Çocuğun Feryadı Yürekleri Dağladı

Çorum'da feci olay: Annesi bıçaklanan çocuğun yürek yakan feryadı.

Önceki gün akşam saatlerinde Çorum 'da Çöplü Mahallesi 'nde meydana gelen olayda iddialara göre Gülten K. isimli bir kişi, bir süredir ayrı yaşadığı R.A. isimli kişi ile görüşmek üzere onun çalıştığı pide fırınına geldi.

İkili arasında burada sohbet başladı. Kısa sürede tartışmaya dönen sohbet kavgaya dönüştü ve R.A. isimli kişi, dini nikahlı eşine saldırdı. Eline aldığı bıçakla kadını göğüs, kol ve kasık bölgelerinden yaralayan bu kişi dehşeti yaşattı.

ÇEvredeki vatandaşlar duruma müdahale etti ve hemen sağlık ile polis ekiplerine haber verdi. 

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler, ilk müdahalesini yaptıkları yaralı kadını hemen ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi' ne kaldırdı.

AĞIR YARALI

Hastaneye kaldırılan ve ağır yaralı olduğu öğrenilen kadının ameliyata alındığı öğrenildi.

OĞLUNUN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Annesinin bıçaklandığını öğrenen D.A. isimli çocuk ise polislerin yanına gitti ve “Ne olur en azından annemin ayakkabılarını bana verin. Siz siz olun kadınları koruyun, anne olan kadınları koruyun ne olur. Bir abla gelsin ona annem gibi sarılayım” diye gözyaşı döktü.

ANNESİNİN AYAKKABISINI VERMEDİ

Olayın yaşandığı işyerinin önündeki polislerin yanına giden çocuk, içerde annesinin ayakkabısının olduğunu, ancak kendilerine vermediklerini söyledi.  "Polis abi, annemim ayakkabısı içeride onu bana verin" diyen çocuğu olay yerindeki polisler, "Tamam onu sana vereceğiz. Ama biraz bekle" diyerek teselli etmeye çalıştı.

ÇOCUK HASTANEYE KALDIRILDI

Astım bronşit hastası olduğu öğrenilen çocuk bir süre sonra olay yerine çağrılan ambulansla hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.