Dilay Kamer Kansere Yakalandı (Dilay Kamer Kimdir, Ne Kanseri Oldu?)

Ünlü sunucu Dilay Kamer kansere yakalandı. Geçtiğimiz yıl kanser olan ve ilik nakli gerçekleştirilen Kamer, yeniden kansere yakalandı.

Dilay Kamer Kansere Yakalandı (Dilay Kamer Kimdir, Ne Kanseri Oldu?)

Son dakika: Ünlü sunucu kansere yakalandı.

Geçtiğimiz yıl kanser teşhisi konan ve 6 ay önce ilik nakli olan Fenerbahçe TV sunucusu Dilay Kamer'den kötü haber geldi.

Kamer sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yeniden kansere yakalandığını ve dua istediğini söyledi. Kamer paylaşımında şu ifdeleri kullandı:

"Sevgili arkadaşlar Maalesef en büyük korkum gerçeğim oldu. Nereden başlayacağımı nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Hastalığın başlamasının birinci yılında, ilik nakli oluşumun altıncı ayında maalesef bu bela geri geldi, yani nakil her zaman yüzde 100 çözüm olamıyormuş kötü bir tecrübeyle öğrendik. Denemeye değer ufak bir ihtimal daha doğdu, şimdi onun peşinden gideceğim. Yalan yok, çok üzgünüm ve çok korkuyorum. Şimdi her zamankinden daha çok desteğe ve duaya ihtiyacım var, lütfen esirgemeyin. Sizi seviyorum."

KISA SÜREDE DESTEK YAĞDI

Dilay Kamer 'in kanser haberi büyük üzüntü yaratırken herkes, ünlü sunucunun sağlığına kavuşması için dua etti. 

Zeynep Sever Demirel: Dualarımız seninle
Dilay Korkmaz: Dualarım ve bütün iyi dileklerim seninle. Geçecek, öyle ya da böyle geçecek. Sen savaşı bırakma, hepimiz hep yanındayız adaşım.
Çağıl Özge Özkul: Dilaycığım, canım, aklımız kalbimiz seninle her gün. Tüm şansımız senin yanında olsun, seni seviyoruz.

DİLAY KAMER KİMDİR?

1988 Antalya doğumlu olan Dilay Kemer Fenerbahçe TV’de spikerlik yapmaktadır. Başarılı spiker, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezunudur.

2014 yılının Ekim ayından beri sarı lacivertli kulüpte görev yapan Kemer, haber bülteni ve program sunmaktadır.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA