Denizli'de Maganda Dehşeti

Denizli'de magandalar gece yarısı dehşet saçtı... Kentin en işlek caddelerinden birinde araç içerisinde havaya ateş eden magandalar kayıplara karışırken, havaya ateş edilen 10 mermiden 2'sinin bir apartmanın farklı dairelerine isabet ettiği bildirildi.  

Denizli'de Maganda Dehşeti

Olay, Pamukkale ilçesi Atatürk Caddesi'nde yaşandı. Elde edilen bilgilere göre, gece saatlerinde bir otomobilin içerisinde bulunan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, tarafından havaya adeta kurşun yağdırıldı.

Sesleri duyarak meraklanan vatandaşlar olan biteni şaşkınlıkla takip ederken, Kardeş Apartmanı'nın 6. katında yaşayan vatandaşlar 45 dakika sonra su içmek için mutfağa gittiklerinde yerde cam kırıklarını fark etti. Perdeyi aralayan aile üyesi camda mermi izlerini gördü. Aynı apartmanda başka bir daireye daha mermi isabet ettiği kaydedilirken, ihbar üzerine bölgeye polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri boş kovanları toplayarak olay yerinde incelemelerde bulundu. Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmazken, kişi ya da kişilerin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.